Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Κρατάει την παραμονή στα χέρια του

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-1: Κρατάει την παραμονή στα χέρια του

Την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την παραμονή κρατάει ο Ατρόμητος που πήρε έναν βαθμό (1-1) απέναντι στον ΟΦΗ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την παραμονή κρατάει ο Ατρόμητος που πήρε έναν βαθμό (1-1) απέναντι στον ΟΦΗ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Περιστερίου παραμένει αήττητη στο μίνι πρωτάθλημα και έφτασε τους 31 βαθμούς. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν μένει να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή στα επόμενα ματς όπου χρειάζεται δύο βαθμούς.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει στην κορυφή των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή. Το ματς είχε ωραίες φάσεις με τις δύο ομάδες να μάχονται για τη νίκη μέχρι το φινάλε.

Η ομάδα του Περιστερίου βρήκε γρήγορα γκολ με τον Κλωναρίδη. Στο 10ο λεπτό, μετά από σέντρα του Καστεγιάνο, ο Επασί έδιωξε άσχημα με τον παίκτη του Ατρόμητου να το εκμεταλλεύεται και να ανοίγει το σκορ. Στο 19’ και το 22’ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε σταθερά τις προσπάθειες του Φελίπε και του Μπαλογιάννη.

Στο 24’ ο Καρτάλης σούταρε από καλή θέση αλλά ο Βούρος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 35ο Τοράλ έβγαλε κάθετη με τον Κιβρακίδη να διώχνει προτού ο Τσιλιανίδης βρεθεί απέναντι στον Γιαννιώτη.

Στο 41’ ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Νέιρα έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ από κοντινή απόσταση.

Στο 48ο λεπτό ο Φελίπε ισοφάρισε τον ΟΦΗ από κοντινή απόσταση μετά από γύρισμα του Μπαλογιάννη. Στο 53’ ο Ατρόμητος απείλησε ξανά με τον Χαρίση και δέκα λεπτά αργότερα ο Επασί έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Κλωναρίδη.

Στο 79ο λεπτό ο Φελίπε επιχείρησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Μέχρι το τέλος του ματς, δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό σε ένα γεμάτο ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή