Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στη Βουλιαγμένη

Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο κόντρα στη Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 9-8 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το Κύπελλο στο πόλο ανδρών στο final-4 που έγινε στη Λάρισα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 9-8 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το Κύπελλο στο πόλο ανδρών στο final-4 που έγινε στη Λάρισα.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν στο τρόπαιο για 23η φορά στην ιστορία τους. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κυριάρχησε στην πισίνα για τρεισήμισι περίπου οκτάλεπτα.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 9-3 με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα. Τέσσερα περίπου λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, η Βουλιαγμένη έκανε την αντεπίθεσή της.

Με το σκορ στο 9-4 ο Γεννηδουνιάς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα χωρίς αντικατάσταση. Ο Καλογερόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι και η Βουλιαγμένη μείωσε σε 9-5 παίζοντας μάλιστα με παίκτη περισσότερο για το υπόλοιπο του αγώνα.

Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 9-8 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπότση 47 δεύτερα πριν το τέλος. Η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε και την τελευταία επίθεση του τελικού αλλά ο τερματοφύλακας Τζωρτζάτος που έκανε και το τελευταίο σουτ δε βρήκε στόχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-8

Οκτάλεπτα: 1-0, 3-2, 3-1, 2-5.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 4, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος, Καπότσης 3, Κουρούβανης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή