Τσέλσι – Άρσεναλ 2-4: Νίκη τετράδας

Τσέλσι – Άρσεναλ 2-4: Νίκη τετράδας

Σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα έκανε η Άρσεναλ που επιβλήθηκε με 4-2 της Τσέλσι για την 33η αγωνιστική της Premier League

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικό βήμα για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη τετράδα έκανε η Άρσεναλ που επιβλήθηκε με 4-2 της Τσέλσι για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έφτασε τους 57 βαθμούς σε 32 αγώνες και ισοβαθμεί με την Τότεναμ με την οποία έχουν δώσει ίδιο αριθμό αγώνων. Παράλληλα, οι «κανονιέρηδες» αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από την έκτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ματς περισσότερο.

Το ματς του Στάνφορντ Μπριτζ είχε τρελή εξέλιξη στο πρώτο ημίχρονο. Η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Ενκετιά στο 13ο λεπτό και ο Βέρνερ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 27ο Ρόου έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την Άρσεναλ. Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα ισοφάρισε στο 32ο λεπτό μετά από ασίστ του Μάουντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ενκετιά έδωσε και πάλι προβάδισμα στους «κανονιέρηδες» στο 57ο λεπτό. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σακά.

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί, Σαρ, Κρίστενσεν (46′ Τιάγκο Σίλβα), Αθπιλικουέτα, Αλόνσο (81′ Ζιγές), Λόφτους-Τσικ, Καντέ, Τζέιμς, Μάουντ, Βέρνερ, Λουκάκου (60′ Χάβερτς).

Άρσεναλ (Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες, Ταβάρες, Ελνένι, Τζάκα, Σακά (90+5′ Λακαζέτ), Έντεγκαρντ, Σμιθ-Ρόουβ (75′ Σοάρες), Ενκετιά (70′ Μαρτινέλι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή