Πόλο: Ήττα για την Εθνική γυναικών από την Ισπανία

Πόλο: Ήττα για την Εθνική γυναικών από την Ισπανία

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ηττήθηκε με 13-9 από την αντίστοιχη της Ισπανίας και έμεινε εκτός διεκδίκησης ενός από τα τρία εισιτήρια για την τελική φάση του World League

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ηττήθηκε με 13-9 από την αντίστοιχη της Ισπανίας και έμεινε εκτός διεκδίκησης ενός από τα τρία εισιτήρια για την τελική φάση του World League.

Η Ισπανία είχε ελαφρύ προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα. Η «γαλανόλευκη» ισοφάρισε σε 4-4 με τέρματα των Ξενάκη και Ελευθεριάδου στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου.

Η ομάδα του Μίκι Όκα προσπέρασε με 8-6 και στη συνέχεια πήρε διαφορά 3-4 τερμάτων την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος. Για τις νικήτριες πέντε γκολ σημείωσε η Έλενα Ρουίθ.

Για την Ελλάδα τέρματα γκολ σημείωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου. Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών θα αγωνιστεί την Κυριακή του Πάσχα για την 5η– 6η θέση.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 9-13

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 4-5, 3-5.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 4, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Ιωάννου, Ελληνιάδη, Βασιλική Πλευρίτου 1, Σιούτη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Καρύτσα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Έλενα Ρουίθ 5, Γιούντιθ Φόρκα 4, Μπέα Ορτίς 2, Γκονζάλες 1, Κάμους 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή