Conference League: Το πάνω χέρι η Φέγενορντ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Λέστερ – Ρόμα

Conference League: Το πάνω χέρι η Φέγενορντ, ανοιχτοί λογαριασμοί για Λέστερ – Ρόμα

Η Φέγενορντ επιβλήθηκε με 3-2 της Μαρσέιγ για τα ημιτελικά του Conference League

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Φέγενορντ επιβλήθηκε με 3-2 της Μαρσέιγ για τα ημιτελικά του Conference League.

Οι Ολλανδοί έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό που θα γίνει στο Τίρανα. Η Φέγενορντ άνοιξε το σκορ με τον Ντέσερς στο 18ο λεπτό. Ο Σινιστέρα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους Ολλανδούς στο 20’.

Οι Γάλλοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και μείωσαν σε 2-1 με τον Ντιένγκ στο 28ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γκέρσον στο 40. Ο Ντέσερς σημείωσε το νικητήριο γκολ για τη Φέγενορντ στο 46ο λεπτό.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Μαρτσιάνο, Χεερτρούιντα, Τράουνερ, Σένεσι, Μαλάσια, Τιλ (89′ Πέντερσεν), Άουρσνες, Κεκτσιού (82′ Χέντριξ), Νέλσον (65′ Λίνσεν), Ντέσερς (82′ Τζαχανμπάκς), Σινιστέρα

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Ρονζιέ (85′ Λιρόλα), Σαλιμπά, Τσάλετα Τσαρ (69′ Χαρίτ), Πέρες, Γκεντουζί, Καμαρά, Ζέρσον, Μπακαμπού (46′ Γκέιγ), Παγέτ, Ντιενγκ (86′ Μίλικ)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Λέστερ και η Ρόμα που έμειναν στο 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Conference League. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Πελεγκρίνι.

Οι Άγγλοι ισοφάρισαν στο 67’ με τον Λουκμάν. Οι επαναληπτικοί θα γίνουν σε μία εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Φοφανά, Έβανς, Καστάνιε (21′ Τζάστιν), Μάντισον, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι Χολ, Ολμπράιτον (63′ Μπαρνς), Βάρντι (62′ Ιχεανάτσο), Λούκμαν (84′ Πέρεθ)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Ιμπάνιεζ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Μχιταριάν (57′ Βερτού), Κριστάντε, Πελεγκρίνι (85′ Οχένε Τζιαν), Ζαλέβσκι (85′ Βίνια), Τζανιόλο (69′ Ολιβέιρα), Έιμπραχαμ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή