Superleague, ΟΦΗ – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό με Βέργο

Superleague, ΟΦΗ – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό με Βέργο

Με γκολ του Νίκου Βέργου στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Νίκου Βέργου στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Superleague.

Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε τους 36 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία εδώ και κάποιες αγωνιστικές.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στα πλέι άουτ. Ο ΟΦΗ έμεινε στους 41 βαθμούς.

Το ματς είχε πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες να απειλούν παρά το γεγονός ότι δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 52’ ο Βέργος άνοιξε το σκορ.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού έκανε ωραία κίνηση, πάτησε περιοχή και με ωραίο δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία νίκησε τον Επασί. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Νέιρα στις καθυστερήσεις του ματς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή