Χάντμπολ ανδρών: Η Πυλαία νίκησε την ΑΕΚ και κατέκτησε το Κύπελλο

Χάντμπολ ανδρών: Η Πυλαία νίκησε την ΑΕΚ και κατέκτησε το Κύπελλο

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία έκανε η Πυλαία που επιβλήθηκε με 21-20 της ΑΕΚ και κατέκτησε το Κύπελλο χάντμπολ ανδρών στο Final Four που διεξήχθη στην Κοζάνη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία έκανε η Πυλαία που επιβλήθηκε με 21-20 της ΑΕΚ και κατέκτησε το Κύπελλο χάντμπολ ανδρών στο Final Four που διεξήχθη στην Κοζάνη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που στα ημιτελικά απέκλεισε τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το «θαύμα» στην πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση Κυπέλλου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν τεράστιες διαφορές σε μπάτζετ και δυναμικότητα αλλά η Πυλαία κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο το τρόπαιο αλλά και τον θαυμασμό.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε φουριόζα στο ματς και πήρε το προβάδισμα. Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στη συνέχεια αλλά όχι για πολύ ώρα αφού η Πυλαία πήρε εκ νέου προβάδισμα και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Η Πυλαία ολοκλήρωσε τη σεζόν της με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο. Για την ΑΕΚ ακολουθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού στο κλειστό της Χαλκίδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή