Serie A, Μίλαν – Φιορεντίνα 1-0: Πιο κοντά στον τίτλο

Serie A, Μίλαν – Φιορεντίνα 1-0: Πιο κοντά στον τίτλο

Με γκολ του Ράφα Λεάο στο 82ο λεπτό η Μίλαν επιβλήθηκε με 1-0 της Φιορεντίνα για την 35η αγωνιστική της Serie A

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ράφα Λεάο στο 82ο λεπτό η Μίλαν επιβλήθηκε με 1-0 της Φιορεντίνα για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έφτασε τους 77 βαθμούς και συνεχίζει στην πρώτη θέση. Η Ίντερ είναι στη δεύτερη με 72 και αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ουντινέζε.

Η ομάδα της Φλωρεντίας έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για ευρωπαϊκή έξοδο. Οι «βιόλα» έμειναν στην έβδομη θέση με 56 βαθμούς.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 7’ αλλά το τέρμα του Ερνάντεζ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Φιορεντίνα έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ίγκορ.

Στο 16ο λεπτό ο Ζιρού έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Κεσί, σούταρε αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Η Μίλαν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δε μπόρεσε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52’ ο Τερατσιάνο έκανε μία σπουδαία επέμβαση σε προσπάθεια του Κεσί ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο Ερνάντεζ ήταν άστοχος.

Το ματς είχε αποκτήσει μία «άγρια ομορφιά» με τη Μίλαν να ψάχνει το γκολ. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχασε ευκαιρίες με τον Τονάλι και τον Ρέμπιτς ενώ στο 75’ ο τερματοφύλακας Μανιάν έκανε μία σπουδαία επέμβαση.

Στο 82’ ο Λεάο έδωσε τη λύση για τη Μίλαν. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πορτογάλου που δε δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η Τορίνο επιβλήθηκε με 3-1 της Έμπολι εκτός έδρας για την 35η αγωνιστική. Η ομάδα του ιταλικού βορά έφτασε τους 47 βαθμούς και είναι στη δέκατη θέση. Η Έμπολι έμεινε στους 37.

H Έμπολι άνοιξε το στο 56’ με τον Ζουρκόφσκι. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Βέρρε.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με χατ τρικ του Μπελότι που ευστόχησε σε δύο πέναλτι. Η Έμπολι ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή