Premier League, Έβερτον – Τσέλσι 1-0: Νίκη ελπίδας

Premier League, Έβερτον – Τσέλσι 1-0: Νίκη ελπίδας

Με γκολ του Ριτσάρλισον η Έβερτον επιβλήθηκε με 1-0 της Τσέλσι για την 34η αγωνιστική της Premier League

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γκολ του Ριτσάρλισον η Έβερτον επιβλήθηκε με 1-0 της Τσέλσι για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε τους 32 βαθμούς και ελπίζει βάσιμα σε παραμονή στην κατηγορία αφού έχει αγώνα λιγότερο από τη Λιντς. Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο τερματοφύλακας Πίκφορντ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλό τέμπο. Οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη, δυσκολεύονταν να κάνουν ευκαιρίες και να απειλήσουν.

Η Έβερτον είχε μία καλή στιγμή με τον Γκρέι στο 16’ αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του Μεντί. Στο 33ο λεπτό ο Γκόρντον σούταρε εκτός περιοχής αλλά και πάλι η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο 47ο λεπτό η Έβερτον άνοιξε το σκορ. Ο Ριτσάρλισον πήρε την πάσα από τον Γκρέι μετά από δικό του κλέψιμο και πλάσαρε εύστοχα τον Μεντί.

Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα από το Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά της αλλά ο Μικολένκο αστόχησε από καλή θέση. Το ματς είχε αποκτήσει ωραίο και η Τσέλσι απείλησε με Μάουντ και Ρούντιγκερ μέσα σε ένα λεπτό.

Στην πρώτη φάση, τα δοκάρια έσωσαν την Έβερτον ενώ στη δεύτερη ο Πίκφορντ απέκρουσε με το κεφάλι. Η Τσέλσι είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τον Ρούντιγκερ και τον Χάβερτς.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Γκρέι και τον Γκόρντον. Στις καθυστερήσεις ο Πίκφορντ είπε και πάλι «όχι» στους παίκτες της Τσέλσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή