Αντετοκούνμπο για την πάσα στον εαυτό του: «Σκεφτόμουν ότι κόλλησα και πέταξα τη μπάλα στο ταμπλό»

Αντετοκούνμπο για την πάσα στον εαυτό του: «Σκεφτόμουν ότι κόλλησα και πέταξα τη μπάλα στο ταμπλό»

Για την τρομερή φάση που χάρισε στον πρώτο ημιτελικό της Ανατολής με τους Σέλτικς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την τρομερή φάση που χάρισε στον πρώτο ημιτελικό της Ανατολής με τους Σέλτικς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έσπασαν την έδρα με 101-89 και έχουν το πάνω χέρι στη σειρά. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε trible double με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ. 

Μάλιστα, ο MVP των περσινών τελικών σε μία εντυπωσιακή φάση πάσαρε στον εαυτό του.

Ο ίδιος μίλησε για τη φάση αυτή τονίζοντας: «Είχα την μπάλα και σκεφτόμουν “ω, κόλλησα”. Οπότε πέταξα την μπάλα στο ταμπλό και ο Θεός με ευλόγησε με την ικανότητα να πηδάω, οπότε πήρα την μπάλα και τελείωσα την φάση».

«Αμυντικά θέσαμε τον τόνο. Αυτό οφείλεται σε όλους μας όμως. Από τον Χόλιντεϊ και τον Μάθιους, μέχρι εμένα, τον Πόρτις και τον Λόπεζ. Όσοι πατάνε στο παρκέ έχουν την περηφάνια στην άμυνα, ενώ για να τελειώσει η άμυνα πρέπει να πάρουμε και το ριμπάουντ. Ό,τι και να γίνει στην επίθεση, στην άμυνα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να τους δυσκολέψουμε» είπε για την άμυνα που έπαιξε η ομάδα του.

Για το ότι φορτώθηκε γρήγορα με τρία και μετά τέσσερα φάουλ στην τρίτη περίοδο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Ήταν ανόητα φάουλ. Στο ένα από αυτά, δεν παραπονιέμαι ποτέ, αλλά… δεν έχει σημασία. Ήταν ανόητα φάουλ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή