Βόλεϊ: Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό σε 1-1

Βόλεϊ: Ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό σε 1-1

Με σύμμαχο την έδρα και με τις αθλήτριές του αποφασισμένες να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ (25-17, 25-22, 22-25, 25-21) και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της γυναικείας Λίγκας.

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σύμμαχο την έδρα και με τις αθλήτριές του αποφασισμένες να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ (25-17, 25-22, 22-25, 25-21) και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της γυναικείας Λίγκας. Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή στο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη.

Οι «πράσινες» από την αρχή της χθεσινής αναμέτρησης ήταν καλύτερες από τις αντιπάλους τους. Πήραν εύκολα τα πρώτα δύο σετ και έχασαν το τρίτο στις λεπτομέρειες. Στο τέταρτο σετ, οι γηπεδούχες δεν άφησαν περιθώρια στις αθλήτριες του Ολυμπιακού και «πήραν κεφάλι» από την αρχή. Οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν τη διαφορά στο τέλος και αφού είχε κριθεί το σετ.

«Η πίεση είναι στον Ολυμπιακό, η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί όπως έπαιξε σήμερα ώστε να πάρει τη νίκη και να φέρει ξανά τη σειρά εδώ με πλεονέκτημα, έχω πίστη στα κορίτσια», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μπράνκο Γκάιτς. «Μας πείραξε που χάσαμε στον πρώτο αγώνα. Δουλέψαμε στα σημεία και έτσι ήρθε αυτή η νίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φίλαθλους μας που και σήμερα βρέθηκαν κοντά μας», δήλωσε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα.

• Ο Κώστας Χριστοφιδέλης θα συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό βόλεϊ, αλλά από τη θέση του προπονητή, καθώς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης των Μπονιφάντε και Πάπι στην εθνική ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή