Αντετοκούνμπο: «Οι Σέλτικς έκαναν τη δουλειά τους, τώρα είναι η σειρά μας»

Αντετοκούνμπο: «Οι Σέλτικς έκαναν τη δουλειά τους, τώρα είναι η σειρά μας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη σειρά των ημιτελικών με τους Μπόστον Σέλτικς

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη σειρά των ημιτελικών με τους Μπόστον Σέλτικς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 109-86 στον δεύτερο αγώνα και οι Κέλτες ισοφάρισαν 1-1 τη σειρά των ημιτελικών της ανατολικής περιφέρειας του NBA. Οι αγώνες μεταφέρονται στην έδρα των πρωταθλητών και ο Έλληνας σούπερ σταρ έδωσε το σύνθημα.

«Θα πάω σπίτι, θα χαλαρώσω και θα παίξω με τα παιδιά μου. Θα προπονηθώ και θα ετοιμαστώ για το τρίτο ματς. Έκαναν τη δουλειά τους, τώρα είναι σειρά μας να την κάνουμε ξανά» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είναι τα πλέι οφ, θα είναι πιο σκληροί σίγουρα. Ανεξάρτητα από το τι κάνει η άλλη ομάδα εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να βρούμε τρόπο να πάρουμε τα ματς» σημείωσε ο Έλληνας σούπερ σταρ για την σκληράδα που δείχνουν οι Σέλτικς. 

«Έπαιζε σκληρά στην άμυνα. Έκανε τα ίδια σε όλο το ματς, δεν άλλαξαν πολλά, έπαιξε με ενέργεια και το έκανε πιο δύσκολο για εμένα. Δεν μπορούσα να βρω εύκολα τον συμπαίκτη μου» σημείωσε για τον Γουίλιαμς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 28 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε triple double στον πρώτο ημιτελικό με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή