Ιμπραΐμοβιτς: «Με τρομάζει το να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ιμπραΐμοβιτς: «Με τρομάζει το να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδέχτηκε ότι τον τρομάζει η σκέψη να σταματήσει το ποδόσφαιρο

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραδέχτηκε ότι τον τρομάζει η σκέψη να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Όπως τόνισε ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν φοβαται ότι την αδρεναλίνη που του προσφέρει δε θα τη βρει αλλού. 

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει κλείσει τα 40 αλλά δεν κάνει ακόμη σκέψεις αποχώρησης από το ποδόσφαιρο όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο ESPΝ. Πλησιάζω στο τέλος. «Με τρομάζει το να σταματήσω, τι θα κάνω; Ποιο θα ήταν το επόμενο κεφάλαιο; Ξέρω τις δυνατότητές μου, θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, αλλά την αδρεναλίνη που έχω στο γήπεδο δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τη βρω αλλού» παραδέχτηκε με ειλικρίνεια.

Ο Σουηδός έχει αγωνιστεί 25 φορές με τη φανέλα της Μίλαν και έχει σκοράρει 8 φορές. «Προσπαθώ να καθυστερήσω το τέλος, παίζοντας και βάζοντας γκολ. Προφανώς για να συνεχίσω να παίζω πρέπει να είμαι σωματικά καλά, πρέπει να μπορώ να το κάνω, πρέπει να μπορώ να διασκεδάζω παίζοντας. Δεν έχει νόημα να παίζεις αν υποφέρεις. Καλύτερα να είσαι ρεαλιστής και να πεις στον εαυτό σου: “Φτάνει” και να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο.

Αλλά αν είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, δεν είστε επικεντρωμένοι στα υπόλοιπα. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ Αν το έκανα δεν θα μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον εαυτό μου για να κάνω αυτό που θέλω. Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν καθημερινά το ίδιο πρόγραμμα. Και το κάνω εδώ και 25 χρόνια. Είσαι σαν στρατιώτης.

Είμαι απογοητευμένος γιατί θα ήθελα να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω, η αδρεναλίνη που παίρνω όταν βγαίνω στο γήπεδο είναι απίστευτη. Αν δεν μπορώ να παίξω, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με άλλο τρόπο, στηρίζοντας τους συμπαίκτες μου. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα» σημείωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή