Αντσελότι: «Η ιστορία της ομάδας μάς βοηθάει να συνεχίζουμε»

Αντσελότι: «Η ιστορία της ομάδας μάς βοηθάει να συνεχίζουμε»

Τι δήλωσε ο Ιταλός προπονητής μετά την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Κάρλο Αντσελότι.

Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν δέχτηκαν γκολ από τον Μαχρέζ στο δεύτερο ημίχρονο. Με δύο γκολ του Ροντρίγκο στο 90′ και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο επαναληπτικός οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον επιπλέον χρόνο, ο Μπενζεμά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Ιταλού προπονητή. Η Ρεάλ θα αγωνιστεί στον τελικό του Παρισιού απέναντι στη Λίβερπουλ, τέσσερα χρόνια το Κίεβο όπου οι Μαδριλένοι είχαν κατακτήσει το 13ο τους τρόπαιο.

«Μια μεγάλη νίκη μετά από ένα μεγάλο ματς. Είμαι χαρούμενος που θα είμαστε στον τελικό στο Παρίσι απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Το παιχνίδι ήταν σφιχτό και θα καταφέραμε να βρούμε την ενέργεια. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όταν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε και το ψυχολογικό αβαντάζ στην παράταση» σημείωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

«’Ο, τι συνέβη με τη Σίτι, συνέβη και κόντρα στην Τσέλσι και στην Παρί. Αν πρέπει να εξηγήσεις γιατί, είναι η ιστορία του μεγάλου αυτού συλλόγου που μας βοηθάει να συνεχίζουμε, όταν φαίνεται ότι είμαστε χαμένοι. Αυτή μας δείχνει το δρόμο» κατέληξε ο Ιταλός προπονητής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή