Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Απογοητευμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απογοητευμένος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πολίτες» ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 90ο λεπτό αλλά οι Μαδριλένοι με δύο γκολ του Ροντρίγκο οδήγησαν το ματς στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο, ο Μπενζεμά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε στη Ρεάλ την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

«Μια δύσκολη βραδιά. Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Παίξαμε καλά, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τζακ Γκρίλις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι μας απείλησαν και στο τέλος έπαιζαν με τέσσερις επιθετικούς και τον Έντερ Μιλιτάο μπροστά. Πριν από το πρώτο γκολ δεν πιεστήκαμε από τη Ρεάλ. Το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, όμως δεν αισθανθήκαμε μπλοκαρισμένοι», δήλωσε ο Καταλανός προπονητής.

«Έχω υποστεί κι άλλες σκληρές ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως από την Τσέλσι όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Ήμασταν πολύ κοντά. Στο 1ο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Στο τέλος δεν είχαμε τον έλεγχο. Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια των παικτών. Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό, το αίσθημα ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μετά έκαναν το 2-1, σκόραραν με πέναλτι και τέλος. Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα» κατέληξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή