Κύπελλο Ελλάδος: Από 17.000 εισιτήρια πρότεινε η αστυνομία

Κύπελλο Ελλάδος: Από 17.000 εισιτήρια πρότεινε η αστυνομία

Από 17.000 εισιτήρια θα διατεθούν, όπως όλα δείχνουν, στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από 17.000 εισιτήρια θα διατεθούν, όπως όλα δείχνουν, στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ

Οι δύο ομάδες είχαν αιτηθεί κατά την πρώτη σύσκεψη από 22.000 εισιτήρια. Οι φιναλίστ της διοργάνωσης επιθυμούσαν έναν μίνιμουμ αριθμό 17.000 εισιτηρίων.

Η αστυνομία κατά τη σύσκεψη της Πέμπτης φάνηκε θετική για το χαμηλό νούμερό. Η ΕΛ. ΑΣ έλαβε υπόψη το επιχειρηματικό σχέδιο που είχε εκπονηθεί για τον τελικό του 2018 όταν ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Η Ομοσπονδία αναμένεται να διαθέσει περίπου 5.000 εισιτήρια για την κάλυψη των αναγκών της. 

ην επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δηλαδή η ΕΠΟ, οι δύο φιναλίστ, η διοίκηση του ΟΑΚΑ και η αστυνομία. Τότε θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή