Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 2-6, 6-4 του Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 2-6, 6-4 του Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης.

Το Νο.5 του κόσμου βρήκε λύσεις όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και πήρε τη νίκη. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε μπρέικ πολύ νωρίς στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια κράτησε δίχως πρόβλημα και έκλεισε με άνεση το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρούμπλεφ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του από τη γραμμή του σερβίς. Ο Ρώσος αντιμετώπισε με επιτυχία τα δύο μπρέικ πόιντ του Τσιτσιπά στο πρώτο γκέιμ. Στη συνέχεια «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου και έφτασε στο 6-2 οδηγώντας την αναμέτρηση σε τρίτο σετ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε με μπρέικ πόιντ στο 3-3 του τρίτου σετ αλλά ο Ρώσος ανταπεξήλθε. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρήκε μπρέικ σε κρίσιμο σημείο προηγήθηκε με 4-5 και έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς του παρά το γεγονός ότι ο Ρούμπλεφ είχε διπλό μπρέικ πόιντ.

Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά θα προκύψει από το ζευγάρι του Αλιασίμ με τον Ζβέρεφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή