ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ – Στη Βραζιλία ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ – Στη Βραζιλία ο Ζαμπά

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (18:00) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησαν θεραπεία.

Ο Λέο Ζαμπά απουσίασε από το πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πατρίδα του με άδεια λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών και το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΣ, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ταξιδεύει στα Γιάννινα για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (07.05) στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια , Χοσέ Κρέσπο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έμειναν μέσα για θεραπείες, ενώ τέλος ο Λέο Ζαμπά αναχώρησε για Βραζιλία με ειδική άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για τα Γιάννινα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή