Premier League, Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-1: «Δώρο» στη Σίτι

Premier League, Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-1: «Δώρο» στη Σίτι

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Τότεναμ για την 36η αγωνιστική της Premier League

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Τότεναμ για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που μεσοβδόμαδα έκανε σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έμεινε πίσω στο κυνήγι του τίτλου. Οι «reds» έφτασαν τους 83 βαθμούς, όσους και η Σίτι που αγωνίζεται την Κυριακή απέναντι στη Νιούκαστλ.

Με νίκη η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεφεύγει τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ. Για το τέλος του πρωταθλήματος μένουν δύο αγωνιστικές.

Οι Λονδρέζοι απείλησαν πρώτοι στο δεκάλεπτο με τον Μπεντανκούρ και τον Κέιν. Η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία του αγώνα και κυκλοφορούσε τη μπάλα. Στο 32’ ο Γιορίς μπλόκαρε επικίνδυνη κεφαλιά του Ντίαζ.

Στο 39’ ο φαν Ντάικ έπιασε κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά δε βρήκε στόχο. Στο 43ο λεπτό ο Χόιμπεργκ έκανε ωραία προσπάθεια αλλά δε βρήκε στόχο.

Η Τότεναμ άνοιξε το σκορ με τον Σον στο 56ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να βρουν απάντηση στο προβάδισμα των Λονδρέζων.

Στο 64’ ο Ντίαζ σούταρε αλλά ο Γιορίς μπλόκαρε. Δέκα λεπτά αργότερα ο παίκτης της Λίβερπουλ ισοφάρισε.

Το τελευταίο τέταρτο του ματς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν ευκαιρίες και να πετύχουν το γκολ της νίκης αλλά δεν τα κατάφεραν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή