Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός τελικού στη Μαδρίτη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εκτός τελικού στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 4-6, 6-3, 2-6 από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Masters της Μαδρίτης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 4-6, 6-3, 2-6 από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Masters της Μαδρίτης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας φάνηκε κουρασμένος, επέπεσε σε λάθη και δε θα διεκδικήσει τον τρίτο τουρνουά Masters στην καριέρα του. Ο Γερμανός από την άλλη στοχεύει στον έκτο τίτλο τέτοιου επιπέδου στην καριέρα του και 20ό συνολικά.

Ο Ζβέρεφ στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ. Διατηρεί μάλιστα εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Ισπανό αφού μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.  

Ο Ζβέρεφ κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Έλληνα τενίστα στο έβδομο γκέιμ και προηγήθηκε με 4-3 έχοντας εντυπωσιακό ποσοστό από το πρώτο σερβίς του. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο κράτησε στη συνέχεια για το 6-4 του πρώτου σετ.

Στο δεύτερο σετ τα ποσοστά του Ζβέρεφ έπεσαν σημαντικά. Ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ σε κρίσιμο σημείο, προηγήθηκε με 5-3 και έκλεισε το σετ στο σερβίς του.

Στο τρίτο σετ ο Ζβέρεφ βρήκε μπρέικ πολύ νωρίς και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια τα πράγματα απλοποιήθηκαν και ο Γερμανός πήρε τη νίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή