Premier League, Άρσεναλ – Λιντς 2-1: «Κλειδώνει» την τετράδα

Premier League, Άρσεναλ – Λιντς 2-1: «Κλειδώνει» την τετράδα

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 2-1 της Λιντς για την 36η αγωνιστική της Premier League

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 2-1 της Λιντς για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Με τη νίκη αυτή οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 66 βαθμούς και δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στην πρώτη τετράδα. Πίσω από την ομάδα του Αρτέτα είναι η Τότεναμ με 62 βαθμούς.

Αντίθετα για τη Λίντς τα πράγματα δυσκολεύουν. Η ομάδα του Τζέσε Μαρς έμεινε στους 34 βαθμούς και είναι πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο γρήγορα γκολ με τον Ενκετιά στο 5ο και το 10ο λεπτό του αγώνα. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Άιλινγκ.

Ο Γιορέντε στο 66ο λεπτό μείωσε για τη Λιντς.

Σημαντική νίκη με την οποία ελπίζει σε σωτηρία πήρε η Έβερτον που πέρασε (2-1) από την έδρα της Λέστερ. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε τους 35 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Λιντς βρήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Μικολένκο άνοιξε το σκορ για την Έβερτον στο 6ο λεπτό του αγώνα. Η Λέστερ ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα με τον Ντάκα.

Ο Χόλγκεϊτ στο 30ο λεπτό έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Λίβερπουλ. Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι με την Έβερτον να παίρνει μία σημαντική νίκη.

Η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε με 4-0 της Νόριτς και ελπίζει σε έξοδο στο Europa League τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Λονδίνου έφτασε τους 55 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αγώνα περισσότερο.

Η ομάδα του Ντιν Σμιθ που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα στα «σφυριά» που είχαν άλλωστε ισχυρό κίνητρο.

Ο Μπενραγμά άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Αντόνιο διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων στο 30’ και ο Μπενραχμά με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Λαντσίνι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Γουέστ Χαμ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή