Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0: Σε κίνδυνο η δεύτερη θέση

Superleague, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-0: Σε κίνδυνο η δεύτερη θέση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα των Ιωαννίνων πέτυχε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά έφτασε τους 46 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έμεινε στους 60. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση, την οποία δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό και προσπάθησαν να βρουν γρήγορο γκολ. Στο 23’ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με τον Περέα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν ξανά με τον Ντομίνγκεζ και τον Περέα. Στο 45’ ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία.

Μετά από ωραίο συνδυασμό του Σάστρε με τον Τσιγγάρα η μπάλα έφτασε στον Μίτριτσα που έκανε το πλασέ. Η προσπάθειά του κόντραρε στον Σάλιακα και στη συνέχεια χτύπησε στον Ολιβέιρα και κατέληξε άουτ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60’ ο Μίτριτσα σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Καραχάλιο. Δύο λεπτά αργότερα ο Περέα σκόραρε ξανά αλλά και πάλι το τέρμα του ακυρώθηκε για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Από εκείνο το χρονικό σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 77’ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μετά από προβολή του Σνάιντερ σε πάσα του Πίρσμαν. Στο 81’ ο Άκπομ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά αλλά η κεφαλιά του Άκπομ δε βρήκε στόχο. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Η. Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (46′ Λιάσος), Ντομίνγκεθ (46′ Κύρκος-92′ Παντελάκης), Περέα

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (56′ Σβαμπ), Τέιλορ (78′ Σοάρες), Μιτρίτσα (64′ Άκπομ), Μουργκ, Ολιβέιρα (56′ Τσόλακ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή