Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έπαιξαν πιο δυνατά»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έπαιξαν πιο δυνατά»

Στο γεγονός ότι οι Μπόστον Σέλτικς έπαιξαν καλύτερα στον τέταρτο ημιτελικό της Ανατολής στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο γεγονός ότι οι Μπόστον Σέλτικς έπαιξαν καλύτερα στον τέταρτο ημιτελικό της Ανατολής στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 116-108 στην έδρα τους και οι Κέλτες έφεραν τη σειρά στο 2-2 παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε double double με 34 πόντους και 18 ριμπάουντ αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

«Έπαιξαν πιο δυνατά, αυτό ήταν. Έπαιξαν πολύ καλά το ένας εναντίον ενός, ευστόχησαν στα σουτ, βρήκαν τα “pop out” με τον Χόρφορντ, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι τα έβαλαν. Είχαν αποτελεσματικότητα και ήταν πειθαρχημένοι και γι’ αυτό πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Η προσπάθεια από πλευράς μας ήταν εκεί» σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθώ να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Κάποιες φορές θα λειτουργήσει, κάποιες όχι. Απλά παίζω μπάσκετ, προσπαθώ να πάρω αποφάσεις, να είμαι σκληρός και να κερδίζω. Δεν θα είναι πάντα εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθώ. Πρέπει να πάμε στη Βοστώνη και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το τι σκεφτόμαστε δεν έχει σημασία. Να πάμε να διασκεδάσουμε το ματς και μακάρι να πάρουμε τη νίκη.

Κάθε τι γίνεται για κάποιο λόγο. Απλά το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν το παιχνίδι μας. Δεν είχαμε το προβάδισμα και εκείνοι έπαιξαν πολύ καλά. Ήταν η μέρα τους και εμείς πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα στο πέμπτο ματς. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο.

Κάθε φορά παίζω με το ένστικτό μου, είμαι επιθετικός και προσπαθώ να παίρνω αποφάσεις για τους συμπαίκτες μου. Σε κάποια ματς θα μπουν τα σουτ, σε κάποια άλλα ματς δεν θα μπουν. Η νοοτροπία του να μην φοβόμαστε, να δίνουμε τα πάντα και να είμαστε επιθετικοί είναι πάντα εκεί».

Για την εμφάνιση του Αλ Χόρφορντ που σημείωσε 30 πόντους στον αγώνα σχολίασε: «Ήταν απλά εκπληκτικός. Είναι πραγματικός επαγγελματίας και παίζει με τον σωστό τρόπο. Οδήγησε την ομάδα του στο δύσκολο σημείο του αγώνα με μεγάλα σουτ και πρέπει να του απονείμουμε τα εύσημα. Πολλοί στα 35 τους δεν μπορούν να παίξουν με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω, όταν θα είμαστε στη θέση του και θα έχουμε μεγαλώσει, να βρισκόμαστε ακόμα στο ΝΒΑ και να ανταγωνιζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Παίζει φανταστικά. Είναι ο λόγος που οι Σέλτικς είναι ακόμα στο παιχνίδι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή