Premier League, Λιντς – Τσέλσι 0-3: Πιο εύκολα δε γίνεται

Premier League, Λιντς – Τσέλσι 0-3: Πιο εύκολα δε γίνεται

Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 3-0 της Λιντς για την 33η αγωνιστική της Premier League

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τσέλσι επιβλήθηκε με 3-0 της Λιντς για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επέστρεψε στα τρίποντα μετά την εντός έδρας απώλεια (2-2) κόντρα στη Γουλβς. Η Τσέλσι έφτασε τους 70 βαθμούς σε 36 αγώνες και «κλείδωσε» τη συμμετοχής της στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Για τη Λιντς τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά τη σωτηρία. Η ομάδα του Τζέσε Μαρς έχει 34 βαθμούς σε 36 αγώνες και βρίσκεται κάτω από τη ζώην του υποβιβασμού.

Η Λιντς, που έχει ματς περισσότερο από τη 17η Μπέρνλι, έχει δύο ακόμη ματς μέχρι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Στις 15 Μαΐου υποδέχεται τη Μπράιτον και στη συνέχεια αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Μπρέντφορντ.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Μάουντ. Στο 24’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Τζέιμς.

Οι Λονδρέζοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πούλισικ στο 55’. Στο 83ο λεπτό ο Λουκάκου σημείωσε το τρίτο γκολ της Τσέλσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή