Κύπελλο Ιταλίας, Γιουβέντους – Ίντερ 2-4 (παράταση): Κούπα με την υπογραφή του Πέρισιτς

Κύπελλο Ιταλίας, Γιουβέντους – Ίντερ 2-4 (παράταση): Κούπα με την υπογραφή του Πέρισιτς

Με δύο γκολ του Πέρισιτς στην παράταση η Ίντερ επιβλήθηκε με 4-2 της Γιουβέντους και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ του Πέρισιτς στην παράταση η Ίντερ επιβλήθηκε με 4-2 της Γιουβέντους και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας.

Οι Μιλανέζοι κατέκτησαν το τρόπαιο για 8η φορά στην ιστορία τους. Αυτό ήταν το πρώτο Κύπελλο για την Ίντερ μετά από 11 χρόνια.

Οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου η μπάλα απομακρύνθηκε και έφτασε τον Μπαρέλα που με τρομερό σουτ νίκησε τον Περίν.

Η Γιουβέντους αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ και άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο μετά το 20ο λεπτό. Οι «μπιανκονέρι» πήραν τον έλεγχο και μέσα σε δέκα λεπτά απείλησαν τρεις φορές με τον Ντιμπάλα, τον Βλάχοβις και τον Ντε Λιχτ.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ισοφάρισε πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό η μπάλα μετά από προσπάθεια του Βλάχοβιτς έφτασε στον Σάντρο που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τρία λεπτά αργότερα η Γιουβέντους έκανε την ανατροπή. Οι «μπιανκονέρι» βγήκαν στην αντεπίθεση μετά από κόρνερ της Ίντερ, ο Ντιμπάλα έβγαλε την κάθετη πάσα προς τον Βλάχοβιτς που με διπλή προσπάθεια σημείωσε το γκολ.

 Η Ίντερ άρχισε να πιέζει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ισοφαρίσει. Στο 80ο λεπτό η ομάδα του Ιντζάγκι κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαλχάνογλου.

Ο τελικός οδηγήθηκε στην παράταση. Στον επιπλέον χρόνο ο Πέρισιτς με δύο γκολ (το ένα με πέναλτι) έδωσε την κούπα στην Ίντερ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή