Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση με ανατροπή στον τελικό της Ρώμης

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση με ανατροπή στον τελικό της Ρώμης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 4-6, 6-3, 6-3 του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Masters της Ρώμης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 4-6, 6-3, 6-3 του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Masters της Ρώμης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει τον δεύτερο Masters τίτλο του φέτος και τρίτο συνολικά στην καριέρα του. Σημειώνεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει κατακτήσει δύο Masters στο Μονακό.

Οι δυο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο Ζβέρεφ βρήκε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-3. Ο Γερμανός διατήρησε το προβάδισμά του και έκλεισε το πρώτο σετ στο δικό του σερβίς.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το αίμα του πίσω στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-0 κάνοντας μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ. Ο Τσίτσιπας κράτησε το σερβίς αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τα δύο μπρέικ πόιντ του Ζβέρεφ και οδήγησε τον ημιτελικό σε τρίτο σετ.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-2 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 4-2 έχοντας το πάνω χέρι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλεισε το ματς με εμφατικό τρόπο στο σερβίς του αντιπάλου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή