Superleague, Βόλος – ΟΦΗ 5-0: Φινάλε με τρίποντο

Superleague, Βόλος – ΟΦΗ 5-0: Φινάλε με τρίποντο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 5-0 του ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 5-0 του ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα. Η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Φαν Βέερτ ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 29’. Ο Φερνάντες διαμόρφωσε το 3-0 στο 36ο λεπτό.

Στο γήπεδο, ο ΟΦΗ φάνηκε να μη μπορεί να απαντήσει στα γκολ του Βόλου. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 4-0 με τον Ροσέρο στο 66’ με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 5-0 στο 81ο λεπτό.

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας των δύο ομάδων για φέτος. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με 44 βαθμούς. Ο Βόλος συγκέντρωσε 40 βαθμούς.

Βόλος (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος (56’ Ριένστρα), Μεταξάς, Τσοκάνης (76′ Λογαράς), Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Μαντάς, Ουές, Διαμαντής (46’ Τσιλιανίδης), Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (64’ Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ, Ντουρμισάι (46’ Λουίς Φελίπε).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή