Superleague, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Επιστροφή στην Ευρώπη

Superleague, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Επιστροφή στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την ένατη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Το τριφύλλι έφτασε τους 61 βαθμούς και θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και αποζημίωσε τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο.

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στο ματς θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ο ΠΑΣ έκανε την πρώτη του τελική στο 15’ με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 18ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Σένκεφελντ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεσε κόρνερ με τον Λώλη να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή προτού σκοράρει ο Παλάσιος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα αλλά η κεφαλιά του Παλάσιος κατέληξε άουτ. Στο 27’ ο Παναθηναϊκό έχασε διπλή ευκαιρία με τον Βιγιαφάνιες και τον Βέλεθ. Ο Λοντίγκιν χρειάστηκε να επέμβει και πάλι ένα λεπτό αργότερα.

Στο 31ο λεπτό έκανε μία τελική προσπάθεια με τον Σάλιακα να γυρίζει στον Σνάιντερ αλλά η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε ευκαιρίες και τελικά βρήκε γκολ στο 37ο λεπτό με τον Βιγιαφάνιες.

Στο 49’ ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα να μην προλαβαίνει προ κενής εστίας μετά από μπαλιά του Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με τον Μαουρίσιοστο 68’ με ωραίο passing game της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-0 με τον Καρλίτος και τον Χουάνκαρ σφραγίζοντας με εμφατικό τρόπο την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το κλίμα στη Λεωφόρο ήταν πανηγυρικό. Στο ημίχρονο του αγώνα αποθεώθηκαν οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ (75’ Σάρλια), Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες (57’ Μαουρίσιο), Πέρεθ, Παλάσιος (75’ Χατζηγιοβάνης), Γκατσίνοβιτς (57’ Καρλίτος), Αϊτόρ, Μακέντα (66’ Κουρμπέλης). 

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Οικονομόπουλος, Σνάιντερ, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Σιόντης), Λιάσος, Λώλης (60’ Μπρένερ), Κύρκος (60’ Κόντε).  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή