Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ 1

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ 1

«Μεθυσμένη» πολιτεία είναι από το βράδυ της Κυριακής η Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ 1, καθώς επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα μπαράζ της Βέροιας, επίσης με 1-0.

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Μεθυσμένη» πολιτεία είναι από το βράδυ της Κυριακής η Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας, επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ 1, καθώς επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα μπαράζ της Βέροιας, επίσης με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μπαρμπόσα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Λεβαδειακό να είναι πλέον ο υπερπρωταθλητής της Σούπερ Λιγκ 2.

Πάντως η γιορτή στο γήπεδο της Λιβαδειάς επισκιάστηκε από την εισβολή οπαδών της γηπεδούχου ομάδας λίγες στιγμές μετά την επίτευξη του γκολ και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παίκτη της Βέροιας Σταύρου Πεταυράκη, ο οποίος αποχώρησε με φορείο και έχοντας τοποθετηθεί στον αυχένα του κολάρο, με τον Λεβαδειακό να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η αντίδραση της αστυνομίας όσο και της διοίκησης του Λεβαδειακού ήταν άμεση, καθώς ο οπαδός που φέρεται να τραυμάτισε τον παίκτη της Βέροιας συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Κομπότης, είναι αποφασισμένος να αποκλείσει διά βίου από το γήπεδο τον συγκεκριμένο, αν αποδειχθεί ότι είναι ο ένοχος.

Εκτός από τον σκόρερ, πρόσωπο της βραδιάς ήταν και ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε την άνοδο στον αδελφό του, Ιδομενέα, που έχει φύγει από τη ζωή.

Οσον αφορά τη χαμένη του μπαράζ, Βέροια, θα έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στη Λαμία, που τερμάτισε 13η στη Σούπερ Λιγκ. Οι αγώνες που θα κρίνουν ποια από τις δύο θα είναι τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία είναι προγραμματισμένοι για τις 22 και 29 του μήνα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή