Superleague, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Οριστικά δεύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Superleague, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Οριστικά δεύτερη η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Παναθηναϊκού για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 9 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στα πλέι οφ και ο Παναθηναϊκός τέταρτος, μετά τη νίκη του Άρη στα Γιάννενα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Σβαμπ μετά από μπαλιά του Ίνγκασον με το κεφάλι.

Ο Παναθηναϊκός έδειχνε μία διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των πλέι οφ. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει και του τελικού Κυπέλλου με το τριφύλλι να μην κάνει ευκαιρίες.

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με τον Άκπομ στο 21ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 40’ με τον Γκατσίνοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτίωσε, το τριφύλλι πρέσαρε αλλά δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Μακέντα.

Ο Ιταλός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από μία απερίσκεπτη ενέργεια δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Ο πολύπειρος επιθετικός θα χάσει το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ. Σημειώνεται ότι αμφίβολος για το ματς είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (71′ Βιεϊρίνια), Βαρέλα, Ίνγκασον (61′ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες (71′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (61′ Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (61′ Ολιβέιρα).

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κουρμπέλης (86′ Πέρεθ), Σάρλια, Σένκεφελντ (61′ Πούγγουρας), Γκατσίνοβιτς (61′ Βαγιαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (75′ Μακέντα), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (75′ Κώτσιρας), Καρλίτος.

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ

  1. Ολυμπιακός 83
  2. ΠΑΟΚ 64
  3. Άρης 62
  4. Παναθηναϊκός 61
  5. ΑΕΚ 56
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 46

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή