Superleague, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3: Διπλό με Ελ Αραμπί

Superleague, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3: Διπλό με Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η ομάδα του Πειραιά, που κόντρα στον ΠΑΟΚ, σήκωσε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, έκλεισε τη σεζόν με νίκη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ΑΕΚ, που έμεινε εκτός Ευρώπης, ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η Ένωση προηγήθηκε δύο φορές με τον Τσούμπερ και τον Γκαρσία και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε το τρίποντο με χατ τρικ του Ελ Αραμπί. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την ακαδημία της ομάδας.

Το κλίμα στο ΟΑΚΑ δεν ήταν και το καλύτερο με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες οπαδοί της Ένωσης ζήτησαν παραιτήσεις στελεχών μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου στον αγώνα με τον Άρη.

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς, Μήτογλου (53′ λ.τρ. Κορνέζος), Λε Ταλέκ, Σβάρνας (78′ λ.τρ. Ρότα), Μισελέν, Μοχαμάντι (78′ Μιτάι), Κριχόβιακ (46′ λ.τρ. Σάκχοφ), Χατζισαφί, Τάνκοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία (83′ Μουστακόπουλος).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Κρίστινσον (90′ λ.τρ. Καραργύρης), Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης (80′ Κανέ), Φορτούνης (46′ Φορτούνης), Βαλμπουενά (80′ Καρβάλιο), Βρουσάι (64′ Ρόνι Λόπες), Ελ Αραμπί.

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ

  1. Ολυμπιακός 83
  2. ΠΑΟΚ 64
  3. Άρης 62
  4. Παναθηναϊκός 61
  5. ΑΕΚ 56
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 46

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή