Λαπόρτα: Ο Εμπαπέ ζήτησε 50 εκατ. ετησίως

Λαπόρτα: Ο Εμπαπέ ζήτησε 50 εκατ. ετησίως

Στο επίκεντρο της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ασφαλώς ο Κιλιάν Εμπαπέ και το σίριαλ της μετακόμισής του από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος άσος τού ζήτησε 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να πάει στους «μπλαουγκράνα».

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο επίκεντρο της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ασφαλώς ο Κιλιάν Εμπαπέ και το σίριαλ της μετακόμισής του από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να αποκαλύπτει ότι ο Γάλλος άσος τού ζήτησε 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να πάει στους «μπλαουγκράνα», πράγμα που το περιβάλλον του Eμπαπέ διαψεύδει.

Ο Ζοάν Λαπόρτα ανέφερε το βράδυ της Τρίτης ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον κορυφαίο στράικερ για να διερευνήσει πιθανό κοινό έδαφος για μετακίνησή του στο Καμπ Νου, αλλά η απάντηση που πήρε περί απαίτησης για καθαρές ετήσιες απολαβές 50 εκατ. ευρώ έβαλε πρόωρο τέλος σε κάθε συζήτηση.

Ωστόσο, η πλευρά του Eμπαπέ διαψεύδει ότι ο Γάλλος έχει εγείρει τέτοιες απαιτήσεις, λέγοντας ότι δεν μπήκε καν σε διαπραγμάτευση με την Μπαρτσελόνα. Με πιθανότατη την κατάληξη του διεθνούς επιθετικού στη Ρεάλ, η Παρί Σεν Ζερμέν σταμάτησε από χθες να πωλεί μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος φανέλες της με το όνομά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή