Ανανέωση-μήνυμα Γιοβάνοβιτς – Παναθηναϊκού

Ανανέωση-μήνυμα Γιοβάνοβιτς – Παναθηναϊκού

Τη μεγαλύτερη ένεση ηθικού τρεις ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου έκανε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας, ανακοινώνοντας την επέκταση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μεγαλύτερη ένεση ηθικού τρεις ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου έκανε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας, ανακοινώνοντας την επέκταση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η προεργασία είχε γίνει ημέρες πριν, καθώς άπαντες ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Σέρβου προπονητή, η οποία αποτυπώθηκε περισσότερο στην εντυπωσιακή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των «πρασίνων» παρά στα αποτελέσματα. Βεβαίως η επιστροφή στην Ευρώπη είναι μια σημαντική πινελιά έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια ανομβρίας, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και η διεκδίκηση ενός τίτλου για πρώτη φορά μετά το 2014 ήταν παράσημα για τον Γιοβάνοβιτς, αλλά αυτό που δίνει όραμα για ένα καλύτερο αύριο είναι η θεαματική βελτίωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της ομάδας. Οι υπογραφές θα μπουν τις επόμενες ημέρες, με τη συμφωνία να θεωρείται δεδομένη, όπως επιβεβαιώνει και η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του ίδιου του Γιοβάνοβιτς: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του».

• Ο Ιωαννίδης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται για τον τελικό του Σαββάτου.

• Δικλείδα ασφαλείας αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η τροπολογία που θα περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που ήδη κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή, η οποία προβλέπει ότι παρατείνεται για άλλα δέκα χρόνια η άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου (είναι συνολικά για είκοσι χρόνια) και ανανεώνεται για άλλα είκοσι χρόνια η άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή