Ζαν Σαρλ: «Πρέπει να περιορίσουμε Μίσιτς και Λάρκιν»

Ζαν Σαρλ: «Πρέπει να περιορίσουμε Μίσιτς και Λάρκιν»

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ σημείωσε ότι σημείο - κλειδί για τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four με την Αναντολού Εφές είναι ο περιορισμός του Μίσιτς και του Λάρκιν

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λιβιό Ζαν Σαρλ σημείωσε ότι σημείο – κλειδί για τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four με την Αναντολού Εφές είναι ο περιορισμός του Μίσιτς και του Λάρκιν.

Ο παίκτης των Πειραιωτών μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο Youtube για το Final Four του Βελιγραδίου. Ο 29χρονος σέντερ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού και σημείωσε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα. 

«Αισθάνομαι συναρπαστικά όπως όλοι και ιδιαίτερα όσοι αγωνιζόμαστε πρώτη φορά. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» είπε για τη συμμετοχή του στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Για το σημείο-κλειδί στον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές, ο 29χρονος μπασκετμπολίστας ήταν ξεκάθαρος: «Όλοι γνωρίζουμε ότι η Εφές έχει πολλά όπλα και ότι οι Μίτσιτς και Λάρκιν είναι αυτοί που πρέπει να περιορίσουμε».

«Είναι απίστευτο. Όταν έμαθα πόσοι θα έρθουν έμεινα άναυδος που μας ακολουθούν μέχρι εδώ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να έχουμε κοντά μας τους οπαδούς μας. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω» είπε για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους των Πειραιωτών: «Θα τα δώσουμε όλα, να είστε εκεί, σας ευχαριστούμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή