Ευρωλίγκα: Στο Βελιγράδι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Ευρωλίγκα: Στο Βελιγράδι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Στο Βελιγράδι προκειμένου να δουν από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Final Four βρίσκονται ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Βελιγράδι προκειμένου να δουν από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Final Four βρίσκονται ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν σε Final Four μετά από επτά χρόνια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αγωνίζεται κόντρα στην Αναντολού Εφές (19:00) στον ημιτελικό της διοργάνωσης. 

Οι διοικητικοί ηγέτες των Πειραιωτών ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρακολούθησαν από κοντά την πρωινή προπόνηση της ομάδας λίγες ώρες πριν το ματς με τους Τούρκους. 

Οι δύο επιχειρηματίες ταξίδεψαν και στο Μονακό για τους αγώνες των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. 

«Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο Final Four, είχαμε να πάμε από το 2017. Όλος ο κόσμος κι όλη η Ελλάδα χαίρονται, τα μηνύματα που έχουμε ήδη λάβει είναι συγκλονιστικά. Όλοι μαζί πάμε για καλύτερα. Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν είναι δώρο, μας φτιάχνουν. Ο Βασίλιε Μίτσιτς κι ο Σέιν Λάρκιν κοστίζουν κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, αυτό εξιτάρει όλο τον οργανισμό και την ομάδα. Λογικό είναι να θέλουν να κάνουν το repeat» είχε σημειώσει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά την πρόκριση στο Final Four με τη νίκη επί της Μονακό στο ΣΕΦ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή