Μπαρτζώκας: «Δε μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα»

Μπαρτζώκας: «Δε μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα»

Δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ημιτελικού της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Εφές

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ημιτελικού της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Εφές.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 77-74 με τους Τούρκους να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό. Η ομάδα του Αταμάν θα διεκδικήσει το Σάββατο τη δεύτερη σερί κούπα της ιστορίας της.

«Ήταν ένα κλειστό ματς όπως περιμέναμε. Ήταν θέμα μιας – δυο αποφάσεων. Συγχαρητήρια στην Εφές, δεν μπορώ να παραπονεθώ για τίποτα. Είχαμε περισσότερη πίεση, αυτό είναι το μπάσκετ» ήταν το πρώτα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το τέλος του ημιτελικού.

Οι Πειραιώτες κυνήγησαν μία μεγάλη ανατροπή αφού βρέθηκαν να χάνουν με 11 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Ισοφάρισαν τον ημιτελικό αλλά το τρίποντο του Μίσιτς σε «νεκρό» χρόνο δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα της Εφές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή