Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για τον τελικό του Κυπέλλου

Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για τον τελικό του Κυπέλλου

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές. Σε αυτή βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο προπονήθηκε κανονικά τα τελευταία 24ωρα.

Μοναδικός απών για τον Παναθηναϊκός θα είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του τελικού. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή