Ευρωλίγκα, Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Γουίλιαμς – Γκος στον τελικό

Ευρωλίγκα, Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Γουίλιαμς – Γκος στον τελικό

Τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος θα στερηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις υπηρεσίες του Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος θα στερηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές. 

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο λεπτό του ημιτελικού με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Όπως είπε ο Πάμπλο Λάσο, ο 27χρονος μπασκετμπολίστας δε θα αγωνιστεί στον τελικό.

«Σίγουρα το να χάσουμε νωρίς τον Νάιτζελ ήταν δύσκολο. Δεν άλλαξε το πλάνο μας γιατί κάποια παιδιά βγήκαν μπροστά, αλλά είναι αλήθεια ότι η απουσία του μας πόνεσε. Είναι σίγουρα έξω για αύριο, ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός από διάστρεμμα και πρέπει να κάνουμε τεστ στην Μαδρίτη για να δούμε πόσο καιρό θα λείψει. Δεν έχουμε μυστικά από τον Αταμάν» είπε ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη τύπου.

Ο Ισπανός προπονητής σημείωσε ότι υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί ο Τόμας Ερτέλ. «Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί» σημείωσε σχετικά ο Πάμπλο Λάσο. 

«Είναι διαφορετικό ματς. Δεν θα σταθούμε σε όσα έγιναν χθες. Παίζουμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα και πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα. Ο Νάιτζελ θα ήταν ένα καλό κομμάτι για εμάς σε αυτό το ματς, τώρα πρέπει να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να παίξουμε» είπε για τις αλλαγές που θα κάνει η Ρεάλ στον τελικό. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή