ΠΑΟΚ: Δίχως απουσίες στον τελικό του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ: Δίχως απουσίες στον τελικό του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί δίχως απουσίες στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί δίχως απουσίες στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Λουτσέσκου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε θεραπεία

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ώρα τελικού. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να φέρει για ακόμα μία φορά το Κύπελλο Ελλάδας στον Πύργο τον Λευκό.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ δόθηκε κι έμφαση στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του για να καταστρώσει τα πλάνα του. Μοναδικός απόντας ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε θεραπεία. 

Οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή