Κιλιάν Εμπαπέ: Έδωσε τα χέρια με την Παρί για νέο συμβόλαιο σύμφωνα με δημοσιεύματα

Κιλιάν Εμπαπέ: Έδωσε τα χέρια με την Παρί για νέο συμβόλαιο σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ανατροπή στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe» ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να παραμένει στην Παρί Ζεν Ζερμέν

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe» ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να παραμένει στην Παρί Ζεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα επρόκειτο να ανακοινώσει την απόφασή του την Κυριακή 22 Μαΐου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Equipe», ο Εμπαπέ αποφάσισε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο πλευρές μάλιστα, σύμφωνα με τους Γάλλους έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Σύμφωνα με την έγκριτη αθλητική εφημερίδα, το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του νέου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε ότι ο Εμπαπέ πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρο της Ρεάλ, και του είπε ότι θα μείνει στο Παρίσι.

Μετά τις φήμες για συμφωνία του Εμπαπέ με τη Ρεάλ, η Παρί έδινε «γη και ύδωρ» στον νεαρό ποδοσφαιριστή για να μείνει στην ομάδα. Όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, η διοίκηση των Γάλλων πρόσφερε στον σούπερ σταρ 300 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής και 100 εκατ. ευρώ μισθό ετησίως.

Ακόμη, του δινόταν το δικαίωμα να αλλάζει παίκτες και προπονητές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή