Ρολάν Γκαρός: Αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Ρολάν Γκαρός: Αποκλείστηκε η Γραμματικοπούλου

Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα της

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε με 6-1, 6-2 από την Ντάρια Σαβίλ στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός. H 25χρονη τενίστρια είχε πρόβλημα στο σερβίς της αφού δέχτηκε μπρέικ πέντε φορές.

Η Σάβιλ είχε 14 winners και 20 αβίαστα λάθη, ενώ η Γραμματικοπούλου είχε 9 winners και 27 αβίαστα λάθη. Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου major.

Η 25χρονη τενίστρια απέκλεισε στα προκριματικά τη Βαλέρια Σάβινικ, την Ισαμπέλα Σινίκοβα και την Κριστίνα ΜακΧέιλ. Σημειώνεται ότι η πρώτη παρουσία της Γραμματικοπούλου σε κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam ήταν στο US Open το 2021.

Η Ντάρια Σαβίλ θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο την Πέτρα Κβίτοβα.

Όσον αφορά τους άλλους εκπροσώπους της Ελλάδας στη διοργάνωση, η Μαρία Σάκκαρη την Κυριακή έκανε επιτυχημένη πρεμιέρα απέναντι στην Κλάρα Μπουρέλ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει την Τρίτη τον Λορέντσο Μουζέτι για τον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή