NBA: Επιστρέφει στην Ευρώπη με τον αγώνα Μπουλς – Πίστονς για την κανονική περίοδο

NBA: Επιστρέφει στην Ευρώπη με τον αγώνα Μπουλς – Πίστονς για την κανονική περίοδο

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το NBA, τον Ιανουάριο του 2023 θα διεξαχθεί στο Παρίσι ο αγώνας των Σικάγο Μπουλς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το NBA, τον Ιανουάριο του 2023 θα διεξαχθεί στο Παρίσι ο αγώνας των Σικάγο Μπουλς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Λίγκας, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου. Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τρία χρόνια.

Η τελευταία φορά που φιλοξενήθηκε αγώνας της κανονικής περιόδου του NBA στην Ευρώπη ήταν στις 24 Ιανουαρίου 2020. Τότε, οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν με 116-103 των Χόρνετς.

«Είναι μεγάλη τιμή που οι Σικάγο Μπουλς επιστρέφουν στο Παρίσι για το NBA Paris Game 2023 – ένα γεγονός που δείχνει τη δέσμευση της λίγκας να ενισχύσει τον εθνικό και παγκόσμιο αντίκτυπο του μπάσκετ. Έχοντας παίξει αρκετούς αγώνες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, ξέρω πόσο ξεχωριστό θα είναι αυτό για τους παίκτες μας, τον οργανισμό μας και τον κόσμο μας σε διεθνές επίπεδο. Ανυπομονούμε να εκπροσωπήσουμε το Σικάγο στο εξωτερικό και είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δίνεται» σημείωσε ο αντιπρόεδρος των Μπουλς, Αρτούρας Καρνισόβας.

Ο γενικός διευθυντής των Πίστονς, Τρόι Γουίβερ σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα αντιμετωπίσουμε τους Σικάγο Μπουλς και θα παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι στη Γαλλία. Το να παίξουμε έναν αγώνα της κανονικής περιόδου στο Παρίσι θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για τους παίκτες και τους προπονητές μας και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το μπάσκετ του Ντιτρόιτ στο διεθνές κοινό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή