Ρολάν Γκαρός: Το μεσημέρι της Τετάρτης ο αγώνας της Σάκκαρη

Ρολάν Γκαρός: Το μεσημέρι της Τετάρτης ο αγώνας της Σάκκαρη

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεσημέρι της Τετάρτης θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας θα διεξαχθεί στο Suzanne Lenglen και θα ξεκινήσει μετά την αναμέτρηση της Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς με την Έμα Ραντουκάνου, που ανοίγει το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο κορτ. Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί γύρω στις 2 το μεσημέρι. 

Η νικήτρια του αγώνα της 26χρονης Ελληνίδας με τη Μούχοβα θα παίξει στον τρίτο γύρο είτε με την Αμάντα Ανισίμοβα είτε με τη Ντόνα Βέκιτς. Όσον αφορά τη μεταξύ τους παράδοση, οι δύο τενίστριες έχουν από μία νίκη στις δύο παλαιότερες αναμετρήσεις τους.

Η Μούχοβα είχε επικρατήσει της Σάκκαρη στη μοναδική αναμέτρηση που έχουν δώσει οι δύο τενίστριες στο χώμα. Η Τσέχα είχε αποκλείσει τη Σάκκαρη στη φάση των «16» του Masters της Μαδρίτης την περασμένη σεζόν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή