Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός

Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός

Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Ρολάν Γκαρός

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον δεύτερο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Ρολάν Γκαρός. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-6(5), 7-6(4) από την Καρολίνα Μούχοβα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Σάκκαρη, που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του χωμάτινου major, υπέπεσε σε πολλά λάθη τα οποία της κόστισαν. Η Τσέχα θα αντιμετωπίσει την Αμάντα Ανισίμοβα που επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Ντόνα Βέκιτς.

Η Τσέχα πήρε τρία σερί γκέιμ (ένα μπρέικ) στο ξεκίνημα του αγώνα και είχε το πάνω χέρι. Η Μούχοβα έφτασε στο διπλό σετ πόιντ στο σερβίς της Σάκκαρη στο 5-3 αλλά η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε και αντεπεξήλθε.

Η περσινή ημιφιναλίστ του Ρολάν Γκαρός «έσβησε» και το τρίτο σετ πόιντ και κράτησε το σερβίς της για το 5-3. Η Σάκκαρη βρήκε μπρέικ στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα για το 5-5. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε και πάλι με την πλάτη στον τοίχο όταν η Μούρχοβα είχε τρεις ευκαιρίες να κλείσει το σετ αλλά η Σάκκαρη οδήγησε το σετ στο τάι μπρέικ.

Κάνοντας από δύο μίνι μπρέικ, οι δύο τενίστριες ήταν το 5-5. Σε εκείνο το σημείο η Μούρχοβα «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να κατακτήσει το πρώτο σετ.

Η Μούχοβα βρήκε δύο μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2 στο δεύτερο σετ. Η Σάκκαρη πήρε τρία γκέιμ στη σειρά και προηγήθηκε με 5-4 με το σετ να οδηγείται στο τάι μπρέικ.

Η Μούχοβα ξεκίνησε με μίνι μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Η Σάκκαρη απάντησε και ισοφάρισε σε 4-4 αλλά στο κρίσιμο σημείο απώλεσε το σερβίς της και η Τσέχα πήρε τη νίκη.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή