Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-67: «Καθάρισε» στο φινάλε

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-67: «Καθάρισε» στο φινάλε

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-67 του Περιστερίου και έκανε το 1-0 στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Basket League.

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 79-67 του Περιστερίου και έκανε το 1-0 στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Basket League.

Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στη νίκη δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Περιστέρι είχε τα ηνία του αγώνα για τρία δεκάλεπτα.

Δύο σερί εύστοχα τρίποντα από Λαρεντζάκη και Σλούκα τρία περίπου λεπτά πριν του τέλος έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή στις 19:30

Ο Ολυμπιακός φάνηκε άδειος από ενέργεια μετά την προσπάθεια που κατέβαλλε στο Final Four της Ευρωλίγκας την προηγούμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που αγωνίστηκε χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη, υπέπεσε σε πολλά λάθη και ήταν εξαιρετικά άστοχη.

Την ίδια στιγμή, το Περιστέρι με Πέτεγουεϊ να είναι εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει προβάδισμα και να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς προηγήθηκε με 28-35 στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία στο σκορ μέχρι το 53-54 του 31ου λεπτού. Ο Σλούκας με εύστοχο δίποντο έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό που έφτασε στο 63-59 με τρίποντο του Έλληνα γκάρντ τεσσερισήμισι λεπτά πριν το τέλος.

Με τρεις εύστοχες βολές του Γκρέι η ομάδα των δυτικών προαστίων μείωσε στον πόντο αλλά δύο σερί τρίποντα από Λαρεντζάκη και Σλούκα έφεραν τον Ολυμπιακό στο +7 (69-62) με τον Πέτεγουεϊ να μειώνει. Ο ΜακΚίσικ με νέο τρίποντο διαμόρφωσε το 74-65 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή