Εθνική Ελλάδος: Στις κλήσεις του Πογιέτ ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Εθνική Ελλάδος: Στις κλήσεις του Πογιέτ ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι το νέο πρόσωπο στην Εθνική Ελλάδος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΠΟ, ο 29χρονος αμυντικός κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ για τους επόμενους αγώνες της Εθνικής για το Nations League. Η «γαλανόλευκη» θα δώσει τέσσερα ματς σε δέκα ημέρες. 

Αρχικά, θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (2/6) και το Κόσοβο στην Πρίστινα (5/6). Θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Ο 29χρονος αμυντικός είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος αφού έχει ελληνική καταγωγή. Έχει γεννηθεί στην Αγγλία.

Ο Μπάντλοκ έχει αγωνιστεί στην Premier με τη φανέλα της Σέφιλντ. Φέτος έπαιξε 27 φορές, οι 24 ως βασικός, στην Τσάμπιονσιπ.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα το δικαίωμα να αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδας, κλήθηκε από τον κ. Γουστάβο Πογέτ για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εναντίον της Βόρ. Ιρλανδίας, του Κοσόβου και της Κύπρου για το UEFA Nations League.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή