Πρόεδρος Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Γκουαρδιόλα θα μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια»

Πρόεδρος Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Γκουαρδιόλα θα μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια»

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, ξεκαθάρισε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παραμένει στον πάγκο της ομάδας για πολλά χρόνια

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, ξεκαθάρισε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παραμένει στον πάγκο της ομάδας για πολλά χρόνια.

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ ξεκαθάρισε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα παραμένει στον πάγκο της ομάδας για πολλά χρόνια.

Ο Καταλανός προπονητής κατάκτησε με την ομάδα του Μάντσεστερ το πρωτάθλημα, που ήταν το 4ο με εκείνον στον πάγκο. Ο Γκουαρδιόλα είναι στους «πολίτες» από το καλοκαίρι του 2016.

«Η συνεργασία μας με τον Πεπ είναι εξαιρετική. Δεν υπάρχει καμιά δυσαρέσκεια για την απώλεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και τον εμπιστευόμαστε τυφλά. Δεν υπάρχει κανένα θέμα και είμαι σίγουρος πως θα μείνει στον πάγκο της ομάδας για πολλά ακόμη χρόνια» σημείωσε ο Αλ Μουμπάρακ σχολιάζοντας τις φήμες περί αποχώρησης του Ισπανού στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος της Σίτι σχολίασε και την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός συμφώνησε με την ομάδα του Μάντσεστερ για συμβόλαιο πέντε ετών.

«Ο Ερλινγκ προτίμησε εμάς, ενώ είχε προτάσεις και από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής, αλλά είμαι σίγουρος πως θ’ αφήσει εποχή στην Αγγλία με τη φανέλα της ομάδας μας.

Είναι ο καλύτερος φορ στον κόσμο και όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε να παίζει με την ομάδα», δήλωσε σχετικά ο Άραβας παράγοντας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή