Χόρφορντ: «Περίμενα αυτή την στιγμή»

Χόρφορντ: «Περίμενα αυτή την στιγμή»

Ο Αλ Χόρφορντ οδήγησε τους Μπόστον Σέλτικς στο μπρέικ στον πρώτο τελικό του NBA απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλ Χόρφορντ οδήγησε τους Μπόστον Σέλτικς στο μπρέικ στον πρώτο τελικό του NBA απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο 36χρονος σέντερ έκανε ντεμπούτο σε τελικούς της καλύτερης Λίγκας στον κόσμο και ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Ο μπασκετμπολίστας από τη Δομινικανή Δημοκρατία τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους με 6 εύστοχα τρίποντα.

«Περίμενα αυτή την στιγμή» είπε ο έμπειρος σέντερ μετά τη νίκη της ομάδας του με 120-108 στο Σαν Φρανσίσκο. «Ξέρω ότι είναι διαφορετικό, αλλά έπαιξα σε παρόμοιο επίπεδο στο κολέγιο και σε αυτούς τους τύπους παιχνιδιών, ένιωθα άνετα εκεί έξω», είπε ο Χόρφορντ, ο οποίος κέρδισε δύο πρωταθλήματα NCAA στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα (2006, 2007).

«Ήθελα να βεβαιωθώ ότι οι συμπαίκτες μου θα έβγαιναν και θα έπαιζαν ελεύθερο μπάσκετ. Ήθελα να καταλάβουν ότι αυτό είναι απλώς ένα παιχνίδι, οπότε απλά βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε», είπε ο έμπειρος σέντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή