Ρεάλ Μαδρίτης: Ζητάει εξηγήσεις από την UEFA για τα γεγονότα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζητάει εξηγήσεις από την UEFA για τα γεγονότα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Με ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης επιτίθεται στην UEFA για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης επιτίθεται στην UEFA για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Οι Μαδριλένοι επιβλήθηκαν με 1-0 και κατέκτησαν το τρόπαιο για 14η φορά στην ιστορία τους. Ο τελικός ξεκίνησε με 36 λεπτά καθυστέρηση με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι λόγοι οδήγησαν στις πρωτοφανείς εικόνες έξω από το Σταντ ντε Φρανς του Παρισιού.

Η Ρεάλ, με ανακοίνωσή της, ζητά από την UEFA να αποκαλύψει τα κριτήρια βάσει των οποίων επελέγη η συγκεκριμένη έδρα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη, οι Μαδριλένοι, ζητούν από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να εξηγήσει γιατί οι οπαδοί της έμειναν απροστάτευτοι με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς – όπως αναφέρει- να δεχθούν επιθέσεις και να καταλήξουν στο νοσοκομείο.

«Οι οπαδοί μας δικαιούνται μια απάντηση για όλα αυτά και οι υπεύθυνοι οφείλουν να “ξεριζωθούν” από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο τελικός επρόκειτο να γίνει στην Αγία Πετρούπολη. Ωστόσο μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία η UEFA αποφάσισε ο τελικός να γίνει στο Παρίσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή