Ρολάν Γκαρός: Στον τελικό ο Ρουντ

Ρολάν Γκαρός: Στον τελικό ο Ρουντ

Ο Κάσπερ Ρουντ θα είναι ο αντίπαλος του Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κάσπερ Ρουντ θα είναι ο αντίπαλος του Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Ο Νορβηγός τενίστας επιβλήθηκε με 3-6, 6-4, 6-2, 6-2 του Μαρίν Τσίλιτς και προκρίθηκε στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας του. Ο τελικός του Ρολάν Γκαρός θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του Ρουντ με τον Ναδάλ στο τουρ.

Ο δεύτερος ημιτελικό των ανδρών σημαδεύτηκε από διακοπή 12 λεπτών στο τρίτο σετ. Μία γυναίκα εισέβαλε στο κορτ και δέθηκε στο φιλέ. Η γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «Μας απομένουν 1.028 μέρες».

Ο Κροάτης έχασε δύο μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ του πρώτο σετ. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους για το 3-3. Σε εκείνο το σημείο ο Τσίλιτς πήρε τρία γκέιμ στη σειρά (δύο μπρέικ) και κατέκτησε το πρώτο σετ.

Ο Ρουντ προηγήθηκε με μπρέικ για το 3-1 του δεύτερου σετ. Ο Νορβηγός βρέθηκε με τετραπλό σετ πόιντ με τον Τσίλιτς να ισοφαρίζει σε 40-40. Ο Ρουντ έκλεισε το σετ στην επόμενη ευκαιρία του.

Ο Νορβηγός προηγήθηκε με δύο μπρέικ για το 4-0 στο τρίτο σετ. Στο 6ο γκέιμ ο Τσίλιτς είχε ευκαιρία για μπρέικ αλλά ο Ρουντ κράτησε για το 5-1 για να κλείσει το σετ στο σερβίς του. Ο Ρουντ προηγήθηκε και στο τέταρτο σετ με δύο μπρέικ και το κατέκτησε με μεγάλη άνεση παίρνοντας την πρόκριση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή